Familie Weekend Terschelling

Op familie weekend naar Terschelling!
Samen met opa, oma, kinderen en kleinkinderen op familieweekend naar Terschelling. D nieuwste trendy term voor dit uitje heet Gramping. Zijn jullie er klaar voor, lekker een familie weekend vieren op Terschelling?
Opa en oma gaan natuurlijk mee naar een familie weekend op Terschelling. Ze houden een oogje op de kleinkinderen, maar nemen zelf actief deel aan uitstapjes of activiteiten. Een gezellig familieweekend met meerdere generaties en gezinnen, samen op Terschelling. Iedere familievakantie versterkt het familiegevoel alleen maar verder en het eiland doet daarbij zeker een duit in het zakje!

Groepshuis familieweekend Terschelling


De familiehuizen voor een groepsweekend op Terschelling bieden je alle comfort voor je verblijf. Genoeg slaapkamers, een kast vol spelletjes en een haardvuur om heerlijk knus bij elkaar te zijn.
 Ruime vakantiehuizen met veel slaapkamers
 Vakantiehuis Terschelling tot wel 22 personen
 Vrijstaande groepshuizen met tuin
 Uitgeruste keuken en ruime eettafels
 Leuke activiteiten met meerdere generaties

Familieverblijf weekend Terschelling

Wat je zoekt is natuurlijk een familieverblijf, het liefst n grote woning met de nodige aparte slaapkamer en badkamers. Er zijn bij onze vakantiehuizen voor families altijd kamers op de beganegrond. Meestal is er ook een kinderkamer met stapelbedden. Neefjes en nichtjes samen bij elkaar, wat een pret! De groepshuizen voor families bieden genoeg leefruimte en een grote keuken. De vakantiehuizen op Terschelling zijn meestal vrijstaand en hebben een eigen omheinde tuin.

Wij kijken ieder jaar uit naar een vakantie met ons gezin en alle kleinkinderen. Het is echt een feest om het hele span bij elkaar te hebben. Jan & Henrieke

Iets te vieren tijdens familieweekend?
Wordt opa 75 jaar of vieren jullie pa & ma het gouden huwelijksjubileum?
Voor zon jubileum of 50 jarig huwelijk mag natuurlijk uitgepakt worden. Je doet ze meestal een groot plezier met een familieweekend. Samen zijn met elkaar en echte aandacht voor elkaar.
Boek het familieweekend als verrassing op Terschelling. De eilanders werken graag mee om het voor jullie tot een groot feest te maken zoals een barbecue, taart en bubbels! Iets te vieren tijdens familieweekend?

Kijk direct bij Zoek & Boek naar onze beschikbaarheid. We kijken uit naar jullie komst als groep in een familie weekend Terschelling.

Beleef Terschelling via


© copyright 2024 Waddenreisburo.nl | sitemap | Privacyverklaring | Sortering Zoek & Boek resultaten